Tänään on 15 Heinä 2024 11:06

Jurassic Park (kaikki osat)

Keskustele elokuvista, peleistä, kirjoista, musiikista ja muusta vastaavasta viihteestä.
Alueen säännöt
Juonipaljastuksista täytyy ilmoittaa etukäteen esimerkiksi spoileritagein. Ethän halua pilata Matti Meikäläisen katselunautintoa? (ja vaikka haluaisitkin, se on kiellettyä!)

ViestiKirjoittaja Norsula » 30 Marras 2008 13:18

Heipä hei.

Katsoin eilen Jurassic Park kolmosen, kun en sitä jostain syystä ole aiemmin nähnyt. Kyllä huomasi, ettei Spielberg ollut päätuottajana ja elokuva olikin mielestäni sanalla sanoen surkea. Tämä kolmos osa oli suorastaan häpeaksi ensimmäiselle, ja ehkä toisellekin, jossa nyt oli ehkä vielä jotain meininkiä. En ymmärrä miten dinosauruksistakin oli onnistuttu tekemään epäaidomman näköisiä, kuin jopa ykksösessä? Muutenkin koko elokuva näytti sisällä studiossa kuvatulta. Aluksi luulin, että tässä oli pyritty johonkin Hitchcockmaisuuteen, kun koko elokuvan tyyli oli jotenkin ihan erilainen kuin aiemmissa, mutta taisi olla koko elokuva tehty hutasemalla dollarin kuvat silmissä.

No, nelos osaa ollaan kuulemma jo tekemässä ja se ilmestyy ensi vuonna, että sitä (kauhulla) odotellessa...

Jurassic Park
Kuva

Jurassic Park: The Lost World
Kuva

Jurassic Park III
Kuva
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.” - Henry David Thoreau
Käyttäjän avatar
Norsula
Forum-eliitti
Forum-eliitti
 
Viestit: 1099
Vuodet Jäsenenä: Vuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenä

Palaa alueelle Viihdykkeet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron

Kirjaudu sisään

Lahjoitukset