Tänään on 15 Heinä 2024 10:46

Dead Snow

Keskustele elokuvista, peleistä, kirjoista, musiikista ja muusta vastaavasta viihteestä.
Alueen säännöt
Juonipaljastuksista täytyy ilmoittaa etukäteen esimerkiksi spoileritagein. Ethän halua pilata Matti Meikäläisen katselunautintoa? (ja vaikka haluaisitkin, se on kiellettyä!)

ViestiKirjoittaja Norsula » 28 Loka 2009 23:53


Tultiin juuri Ruisperkeleen kanssa katsomasta tätä varsin erikoista elokuvaa, kuten traileristakin näkyy. Itse en ole ainakaan ennen nähnyt vastaavaa :D

Alussa elokuvan tunnelma on oikeastikin pelottava ja yllättävän laadukas ottaen huomioon (luultavasti) pienen budjetin. Alle puolessa välissä elokuva sitten muuttuukin juuri siksi, mitä traileri lupaa. Luitten rusahtelua, suolten ja sisälmysten lätinää ja veren litinaa oikein olan takaa. Ja huumoria.

Elokuvan zombit rikkovat hiukan perus-zombileffan kaavoja olemalla normaalia normaalia zombia skarpimpia, notkeampia ja ihmismäisempiä. Mutta nehän ovatkin natseja. Mitähän muuten kertoo ihmisluonteesta se, että meistä on hauskaa ja välistä jopa nautittavaa katsoa kun ihmisenkaltaisia zombeja piestään, silvotaan ja tapetaan?

Mutta anyway, suosittelen. Tosin jos ette mene viikonloppuna katsomaan niin saattanette joutua etsimään tilaisuutta katselemiseen kissojen ja koirien kanssa. Tämä elokuva kestäisi uudenkin katselukerran. Mielellään kaveriporukalla ja muutaman oluen kanssa.
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.” - Henry David Thoreau
Käyttäjän avatar
Norsula
Forum-eliitti
Forum-eliitti
 
Viestit: 1099
Vuodet Jäsenenä: Vuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenä

Palaa alueelle Viihdykkeet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron

Kirjaudu sisään

Lahjoitukset