Tänään on 18 Kesä 2024 14:26

One Hour Photo

Keskustele elokuvista, peleistä, kirjoista, musiikista ja muusta vastaavasta viihteestä.
Alueen säännöt
Juonipaljastuksista täytyy ilmoittaa etukäteen esimerkiksi spoileritagein. Ethän halua pilata Matti Meikäläisen katselunautintoa? (ja vaikka haluaisitkin, se on kiellettyä!)

ViestiKirjoittaja Norsula » 03 Elo 2010 02:43


Elokuva kertoo Sy (Robin Williams) nimisestä yksinäisestä henkilöstä, joka työskentelee valokuvienkehittämössä. Hänellä on pakkomielle valokuviin ja perheeseen, joiden kuvia hän hamstraa itselleen. Sy on yksinäinen eikä tämän olemällä ole työn ja Yorkinin perheen stalkkaamisen lisäksi muuta sisältöä.

On uskomatonta miten Robin Williams onnistuu aiempien rooliensa painolastista huolimatta näyttelemään sujuvasti henkilöä, joka näyttää harmittomalta nyhveröltä, mutta on samaan aikaan pelottava ja sympaattinen. Veikkaanpa että Willaimsilta luonnistuisi jopa pedofiilin rooli taipumatta mustavalkoiseen sentimentaalisuuteen.

Elokuva on tylsän kuuloisista lähtökohdistaan huolimatta puhdasta trilleriä ja draamaa. Syn loppuratkaisu jäi mietityttämään.

4/5 :norsu:
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.” - Henry David Thoreau
Käyttäjän avatar
Norsula
Forum-eliitti
Forum-eliitti
 
Viestit: 1099
Vuodet Jäsenenä: Vuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenä

Palaa alueelle Viihdykkeet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron

Kirjaudu sisään

Lahjoitukset