Tänään on 24 Helmi 2024 05:21

Kaiken se kestää - Pour Elle

Keskustele elokuvista, peleistä, kirjoista, musiikista ja muusta vastaavasta viihteestä.
Alueen säännöt
Juonipaljastuksista täytyy ilmoittaa etukäteen esimerkiksi spoileritagein. Ethän halua pilata Matti Meikäläisen katselunautintoa? (ja vaikka haluaisitkin, se on kiellettyä!)

ViestiKirjoittaja Norsula » 27 Elo 2010 02:13


Katselin vaihteeksi ranskalaisen draamatrillerin. Pour elle kertoo yhden lapsen perheestä, jonka elämä on alussa kiiltokuvamaisen ihanaa. Kaikki kuitenkin murtuu salamannopeasti kohtalonoikusta, kun perheen äiti (Diane Kruger)vangitaan epäiltynä murhasta, jota hän ei tehnyt. Perheen isä tekee kaikkensa saadakseen vaimonsa vapaaksi.

Kun lailliset kortit on käytetty, perheen isä Julien (Vincent Lindon), ryhtyy epätoivoisiin tekoihin. Hän alkaa laatia pakosuunnitelmaa vaimolleen. Tästä seuraa tarina, jossa entisen kunnon kansalaisen elämä suistuu raiteiltaan tämän sekaannuttua olosuhteiden pakosta alamaailman touhuihin.

Hyvä pätkä! 4,5 / 5 :cool:
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.” - Henry David Thoreau
Käyttäjän avatar
Norsula
Forum-eliitti
Forum-eliitti
 
Viestit: 1099
Vuodet Jäsenenä: Vuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenä

Rantakemian sponsorien mainokset

Palaa alueelle Viihdykkeet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron

Kirjaudu sisään

Lahjoitukset