Tänään on 29 Syys 2023 20:20

Muutama 3D mallinnus

Baari- ja nojatuolitiedemiesten luvattu osio. Teknologiaa, psykologiaa, tähtitiedettä, biologiaa, filosofiaa jne. Eli kaikki muka "sivistynyt" keskustelu tänne.

ViestiKirjoittaja Rantakemisti » 21 Heinä 2007 17:19

Ajattelin ihan brassaillakseni ja muuten vaan postata pari 3d mallinusta mitä on tässä viime vuosina tullu tehtyä. Onhan näitä enemmänkin mutta nämä nyt oli mainitsemisen arvosia.

Jos ihan väärin muista niin tämä taisi olla jotakuinkin ensimmäinen mallinnukseni ikinä. Tästä oli tarkoitus tulla jonkin sortin avaruuskasvi tai jotain...
kasvi1280.jpg


Tämä taas on yksi pisimpään kestäneistä mallinnus projekteista. Tällainen Fallout 3 henkinen mallinnus. En ihan tarkkaan muista kauan tän kanssa meni, mutta se varmaan kertoo jo jotain että pelkästään ton projektorin tekemiseen meni jotakuinkin 8 h. Tässäkin piti alunperin tehä ainoastaa toi projektori mut sitten jäikin ylimäärästä aikaa ja rupesin rakentamaan tota huonetta sen ympärille. Ja siis kouluprojekti on kyseessä.
fallout3D.jpg


Ja sitten vielä lopuks tämmönen lyhkänen animaatio mikä on myös tullu tehtyä. Joka on myös ensimmäinen luokassaan joten laatu ja animaation pituus on mitä on.


Kaikki nämä on siis tehty Autodeskin 3ds Maxilla.
En pidä itseäni alkoholistina, sillä en ota kuin perjantain ja sunnuntain välisenä yönä.
Käyttäjän avatar
Rantakemisti
Ammattipostaaja
Ammattipostaaja
 
Viestit: 715
Vuodet Jäsenenä: Vuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenä

Rantakemian sponsorien mainokset

Palaa alueelle Tieteellinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 2 vierailijaa

cron

Kirjaudu sisään

Lahjoitukset