Tänään on 15 Heinä 2024 10:28

Foorumin uudet toiminnot

Ylläpidon tekemät uutisoinnit ja päivitykset koskien foorumia tulevat näkymään tässä osiossa. Myös käyttäjien palaute ja muu valitus on tervetullutta.

ViestiKirjoittaja Rantakemisti » 21 Heinä 2007 00:31

Ajattelin tähän aikani kuluks näpytellä nopean yhteenvedon foorumin uusista toiminnoista, sillä ne tuntuvat olevan osalle vielä melko vieraita.

Nyt pystyt lisäämän jonkun tietyn threadin kirjanmerkkeihisi, valita tahdotko seurata tietyn threadin keskusteluja ja tönäistä viikon vanhan threadin takaisin ensinmäiseksi. Jos tähän ei ole esim. kommentoitu ja tahdot ottaa sen uudelleen esille ilman että joutuisit itse kirjoittamaan siihen mitään.(Huomatkaa PayPal donate nappula, mulle siis saa lähettää rahaa paypallin kautta. :D )

bottom.jpg


Pystyt lähettämään threadin vaikka kaverillesi mailina ja näyttämään threadin/yksityisviestin foorumin tulostuksen esikatselussa ja isontamaan foorumin fonttia napin painalluksella.

print.jpg


Voit järjestää threadit helposti kirjoittajan mukaan, vastausten määrän mukaan yms.

etsiminen.jpg


Voit lisätä käyttäjiä heidän profiilinsa kautta sinun ystävä- tai vihamieslistaasi. Vihamiesten lisäämistä en suosittele, sillä et näe tämän jälkeen kyseisen käyttäjän viestejä ollenkaan.

ystävät.jpg


Profiiliin lisätty enemmän kohtia täytettäväksi. Täyttäkää sieltä nyt mieluiten edes se syntymäaika, jotta saadaan myöhemmin tällä foorumilla syntymäpäivä modi toimimaan.

profiili.jpg


Käyttäjät pystyvät postauksissaan olevasta napista muokkaamaan viestiään, lainaamaan toisten viestejä ja ilmoittamaan toisten viesteistä(jos viesti menee vaikka offtopiciksi tai se liittyy vareihin):

muokkaa.jpg


Monille vaikeuksia tuottanut avataren lisääminen ohessa. Eli itse tekemäsi avataren voit tallentaa suoraan foorumin tietokantaan kunhan se on kokoluokkaa 100x100. Ja jos et jaksa tehdä omaa voit aina valita itsellesi valmiin avatar painamalla "Näytä galleria" nappia. Kaikki tämä siis löytyy omat asetukset -> profiili -> avatar.

avatar.jpg


Foormi tukee myös kaiken näköisiä liitetiedostoja viesteissä, kunhan ovat alle 25Mb. Luonnollisesti kannattaa miettiä mitä alkaa uppimaan foorumin kantaan, jos vaikka löytyisi sama asia joltain toiselta sivulta. Eli ensin linkit ja sitten vasta liitiedostot

Kuva

Toistaiseksi en ole ehtinyt vielä tekemään kuin Youtubelle ja Googlevideolle tuen viesteihin.
Jotta saatte youtube videon "upotettua" viestiin, teidän täytyy valita videon urlista ainoastaan esimerkissä paksunnettu kohta: http://youtube.com/watch?v=NeFLUfQILY0 ja jolloin se näyttää kirjottaessa tältä:

Koodi: Valitse kaikki
[youtube]NeFLUfQILY0[/youtube]

Jolloin lopputulos on:Tulen tekemään noita myöhemmin lisää mm. metacafelle oman etc.
Viesteihin voi lisätä nykyään myös flasheja, niillä voi ilmaista bbc:llä spoilaavansa, luonnollisesti tehdä linkkejä ja vaikka mitä. Noita nyt tuskin sen enempää tarvitsee selitellä.

Jos on vielä jotain kysyttävää foorumin uusista toiminnoista niin rohkeasti vaan viestiä tähän niin pyrin vastailemaan niihin. Tässä tuskin oli läheskään kaikkia uusia toimintoja mutta eiköhän tästä jotain apua ole.
En pidä itseäni alkoholistina, sillä en ota kuin perjantain ja sunnuntain välisenä yönä.
Käyttäjän avatar
Rantakemisti
Ammattipostaaja
Ammattipostaaja
 
Viestit: 715
Vuodet Jäsenenä: Vuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenä

ViestiKirjoittaja Rantakemisti » 31 Heinä 2007 20:44

Mitä uutta?

Jos lontoo taittuu porukalta niin tässä olisi vähän kattavampi listaus käyttäjille ja moderaattoreille uusista foorumin toiminnoista.

Attachments

* Attachments in posts and PMs
* Automatic image thumbnails
* Attach images, documents, video streams, archives
* Multiple attachments allowed
* Display attachments inline

User Control Panel


* Manage subscribed topics & forums
* Manage bookmarked topics
* Manage saved drafts
* Manage private messages
* Manage usergroups
* Manage friends and foes
* Manage attachments

New Moderating Tools


* Moderation queue
* Topic merging
* Topic copying
* Locking of single posts
* Topic history

Friends and Foes

* Add other members as friends or foes
* Posts by foes are hidden
* Friends are shown in friends list

Warnings and Reports


* Users can report topics and posts
* Moderators can warn users

More Improvements For Users

* Bookmark topics
* Subscribe to forums
* Jabber/XMPP support for notifications
* Mail or print topics
* "You were beaten at posting" notification


Päivitin myös foorumin tänään versioon PHPBB3 RC4. Listaus muutoksita täällä
En pidä itseäni alkoholistina, sillä en ota kuin perjantain ja sunnuntain välisenä yönä.
Käyttäjän avatar
Rantakemisti
Ammattipostaaja
Ammattipostaaja
 
Viestit: 715
Vuodet Jäsenenä: Vuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenä


Palaa alueelle Ylläpidon tiedotteet ja käyttäjien palautteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron

Kirjaudu sisään

Lahjoitukset