Tänään on 18 Kesä 2024 15:06

Rantakemia.com IRC

Ylläpidon tekemät uutisoinnit ja päivitykset koskien foorumia tulevat näkymään tässä osiossa. Myös käyttäjien palaute ja muu valitus on tervetullutta.

ViestiKirjoittaja Rantakemisti » 28 Heinä 2007 16:52

Nyt vihdoinkin sain toimimaan rantakemiaan selainIRCin ja hankittua sinne botin(Kiitos siitä Chiu, Jonix, Norsula ja Pathfinder), joka on siis tarkoitettu niillä jotka eivät jaksa/osaa asentaa jotain IRC-softaa ja säätää niitä asetuksia. Löytyy osoitteesta: http://irc.rantakemia.com ja myös foorumin yhtenä osiona on linkki sinne ja alkuintrossa on myös linkki.

Koska ohjelma on tehty Javalla niin lataaminen saattaa kestää jonkin aikaa vanhemmilla koneilla. Ja todennäköisesti se heittää myös varoituksen.
java.JPG

Johon on hyvin suositeltavaa valita kyllä kiitos tai siis RUN tai mitä ikinä siinä lukeekaan.

Sen jälkeen itse softa aukeaa ja yhdistää suoraan Quakenettiin ja #rantakemia.com kannulle. Ei sen vaikeampaa.

Tosin sisääntullessasi nickisi on VaihdaNickisi ja jotain numeroita. Nicki siis kannattaa vaihtaa ja se onnistuu vasemasta yläkulmasta. Siellä on teksikenttä jossa lukee sen hetkinen nickisi, kirjoitat vaan päälle haluamasi nickin ja isket entteriä.

that's all folks!
En pidä itseäni alkoholistina, sillä en ota kuin perjantain ja sunnuntain välisenä yönä.
Käyttäjän avatar
Rantakemisti
Ammattipostaaja
Ammattipostaaja
 
Viestit: 715
Vuodet Jäsenenä: Vuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenäVuodet jäsenenä

Palaa alueelle Ylläpidon tiedotteet ja käyttäjien palautteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 18 vierailijaa

cron

Kirjaudu sisään

Lahjoitukset