Tein vege pizzaa
3 viestiä • Sivu 1, 1:sta
Nyt on ajat niin kovat että ei ole varaa ostaa mitään kaupasta niin pitää tehä pizza aineksista jota löytyy kotona kaapista.
Tein eka taikina ite myllynparas pizza jauhoista,vedestä ja heitin vähän oliivi öljyyki sekaan. Sitte tein tomaatti murskasta, basilicasta, oreganosta, valkosipulista ja mustapippurista kylmän version tomaatti soossista ja annoin sen sit maustuu jääkaapissa noin 1 tunnin samalla kun taikina kohos. Kun taikina oli kohonnu isoks kasaks niin sit kaulitsin sen uunipellille leivinpaperin päälle uunipelli muotoseks.
Jonka jälkeen voitelin pohjan eka oliiviöljyllä jonka jälkeen levitin sen päälle eka ihan pelkkaa tomaatti pyrettä ja sitten tää tomaatti murska hässäkkä. Raastelin siihen päälle puolikkaan punasen emental juuston. Tämän jälkeen laitoin muut täytteet jotka olivat: 2 normikokosta sipulii, noin 25kokonaista olivii puolitettuna, semmoset 15 siivua jalopeenoo, pikku tölkki ananas paloja ja pikku purkki herkku sieniä näistä molemmista tietty nesteet valutettu huitsin vittuun. Sit kaiken tän päälle laitoin pussilisen mozzarella juustoraastetta. Sitte vaan pizza uuniin ja sielä se muhi semmoset 15 minsaa 225C keskitasolla niin ihan mukavan rapsakka tuli ja kypsä. Lopuks vielä päälle valkosipulia, pizzamaustetta ja pari pisaraa tabascoa. Kyllä oli hyvää ja ylättävän täyttävää et ei jaksanu koko peltii vetää kerralla.
Mutta jokatapauksessa tosimies pistää pizzaansa lihaa. Mul ei vaan nyt ollu varaa olla tosimies.
Tein eka taikina ite myllynparas pizza jauhoista,vedestä ja heitin vähän oliivi öljyyki sekaan. Sitte tein tomaatti murskasta, basilicasta, oreganosta, valkosipulista ja mustapippurista kylmän version tomaatti soossista ja annoin sen sit maustuu jääkaapissa noin 1 tunnin samalla kun taikina kohos. Kun taikina oli kohonnu isoks kasaks niin sit kaulitsin sen uunipellille leivinpaperin päälle uunipelli muotoseks.
Jonka jälkeen voitelin pohjan eka oliiviöljyllä jonka jälkeen levitin sen päälle eka ihan pelkkaa tomaatti pyrettä ja sitten tää tomaatti murska hässäkkä. Raastelin siihen päälle puolikkaan punasen emental juuston. Tämän jälkeen laitoin muut täytteet jotka olivat: 2 normikokosta sipulii, noin 25kokonaista olivii puolitettuna, semmoset 15 siivua jalopeenoo, pikku tölkki ananas paloja ja pikku purkki herkku sieniä näistä molemmista tietty nesteet valutettu huitsin vittuun. Sit kaiken tän päälle laitoin pussilisen mozzarella juustoraastetta. Sitte vaan pizza uuniin ja sielä se muhi semmoset 15 minsaa 225C keskitasolla niin ihan mukavan rapsakka tuli ja kypsä. Lopuks vielä päälle valkosipulia, pizzamaustetta ja pari pisaraa tabascoa. Kyllä oli hyvää ja ylättävän täyttävää et ei jaksanu koko peltii vetää kerralla.
Mutta jokatapauksessa tosimies pistää pizzaansa lihaa. Mul ei vaan nyt ollu varaa olla tosimies.
-
Luukkis
Seniori- Viestit: 487
- Vuodet Jäsenenä:
EI olis uskonu sun tekevän kasvispitsaa. Kokoajan odotin et missä vaiheessa mainitset laittavasi pekonia, kinkkua ja salamia pitsas päälle.
En pidä itseäni alkoholistina, sillä en ota kuin perjantain ja sunnuntain välisenä yönä.
-
Rantakemisti
Ammattipostaaja- Viestit: 715
- Vuodet Jäsenenä:
Mäkin kuvittelin, et tää ois jotenin ollu Norsula juttu.. Että ois vähintään lukenut, että Norsulan kanssa tehtiin tällasta pitsaa tjsp. Luukkis, olet paras. Tykkään rehellisyydestäsi.
-
Leikkinimi
Tavis- Viestit: 32
- Vuodet Jäsenenä:
3 viestiä • Sivu 1, 1:sta
Paikallaolijat
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa